Рейтинг БК України

У сучасній індустрії азарту задіяно безліч букмекерських контор та рейтинг БК України дозволяє визначити найнадійніші та найвигідніші ресурси для спортивних ставок. Кожен онлайн-ресурс відрізняється асортиментом подій у лінії, маркетинговою політикою та бонусними пропозиціями, що досить ускладнює вибір для всіх потенційних користувачів. При пошуку найкращих закладів, гравців також цікавить розмір коефіцієнтів, швидке виведення платежів та можливість робити ставки в режимі реального часу.

Більшість користувачів вибирають найкращі букмекерські контори в Україні, список яких публікується на спеціалізованих сайтах. Складанням рейтингу займаються аналітики ресурсів, що спеціалізуються на беттінгу і враховують найважливіші фактори оцінки.

Рейтинг БК України

Рейтинг БК контор: основні засади формування

Найнадійнішими є рейтинги, складені професійними аналітиками, які враховують всі аспекти пропозицій ресурсу, а також відгуки досвідчених бетторів. Рейтинг БК в Україні формується на основі таких важливих критеріїв:

  • наявність ліцензії національного регулятора;
  • тривалість роботи у промисловості азарту;
  • охоплення видів спорту у лінії;
  • ширина розпису подій;
  • щедрість бонусної політики;
  • наявність мобільної версії;
  • зручність операцій із введення/виведення грошей;
  • Професіоналізм саппорта.

Поряд з аналітичною оцінкою експертів, впливають на рейтинг букмекерських контор відгуки постійних клієнтів. Ознайомившись із пропозиціями кожної з контор, новачкам буде простіше визначити майданчики, що відрізняються високим ступенем надійності для безпечного укладання парі.

Переваги професійного рейтингу БК в Україні

Складаючи топ найкращих БК, аналітики використовують ряд основних критеріїв оцінки. Для складання об’єктивної експертизи застосовуються такі методики:

  1. Незалежне тестування. Рейтинг найкращих БК складається незалежними експертами у сфері беттінгу.
  2. Оперативна зміна даних. Представлені в рейтингу БК регулярно перевіряються, і відповідно до змін рівня сервісу змінюється оцінка експертів.
  3. Охоплення максимально великої кількості контор. При формуванні рейтингу оцінюється безліч контор, не тільки широко відомих, але і нещодавно з’явилися на ринку беттінг.

Найкращі букмекерські контори в Україні – це заклади не з найвищими коефіцієнтами, а суми, що сумлінно виплачують користувачам виграні кошти.

Основним критерієм є надійність букмекера та своєчасна виплата виграшів, що особливо цінується бетторами, незалежно від рівня досвіду.

Які з букмекерських контор в Україні увійшли до рейтингу найкращих

З переходом індустрії азарту у віртуальний простір, на ринку ставок були задіяні вітчизняні та зарубіжні контори одночасно, які отримали ліцензійний дозвіл у офшорних юрисдикціях. Сьогодні рейтинг БК в Україні очолюють наступні букмекери.

НазваЛіцензіяБонус
1ParimatchКРАІЛ, Кюрасао2500 UAH + фрібети
2VBETКРАІЛ, Кюрасао3000 UAH
3FavbetКРАІЛ, Кюрасао4500 UAH
41XBETКРАІЛ, Кюрасао3000 UAH
5SapphirebetКюрасао4300 UAH
61WINКюрасао20000 UAH
7MostbetКюрасао9000 UAH
8FanSportКРАІЛ, Кюрасао3000 UAH
9MelbetКРАІЛ, Кюрасао3000 UAH
10BetwinnerКюрасао3000 UAH

Цей список створено аналітиками на основі оцінки кожного букмекера за основними критеріями. Усі контори у списку виділяє високий ступінь надійності, добре продумана бонусна система заохочень, доступні ліміти ставок та швидке виведення коштів. Очолюють рейтинг БК компанії, які отримали ліцензію національного регулятора КРАІЛ та працюють легально на ринку ставок.

Рейтинг букмекерських контор, які працюють легально

Після ухвалення Верховною Радою України у 2020 році закону про легалізацію азартного бізнесу в країні та створення регулюючого органу КРАІЛ ринок букмекерських послуг перейшов на новий рівень роботи. Компанії, які отримали ліцензію, тепер можуть працювати абсолютно легально, приймаючи ставки онлайн і в наземних пунктах.

Рейтинг легальних букмекерських контор очолюють оператори, які отримали ліцензію КРАІЛ, серед яких:

  • Parimatch;
  • FavBet;
  • VBET;
  • FanSport;
  • Sapphirebet;
  • 1XBET;
  • Melbet.

Дані компанії мають бездоганний імідж серед українських користувачів та працюють за законодавчими нормами, що передбачають суворе дотримання політики AML/KYC. Таким чином контори виключають можливість шахрайства та забезпечують клієнтам безпеку грошових транзакцій.

Рейтинг БК: популярний букмекер ПаріМатч

Найстаріша та найавторитетніша контора, чудово відома українським бетторам, сьогодні очолює рейтинг легальних букмекерських контор з погляду фахівців та досвідчених гравців. Популярність букмекера обумовлена надійністю контори, що офіційно працює з 1994 року, високою якістю послуг та варіативністю пропозицій у лінії. У лінії контори великий вибір подій у різних видах спорту, а також можливість укладати парі на популярні заходи у сфері політики, фінансів та шоу-бізнесу.

Букмекер постійно вдосконалює якість послуг, намагаючись охопити системою бонусних заохочень максимальну кількість своїх клієнтів. Отримання серед перших ліцензій КРАІЛ дає можливість українським користувачам перебувати під надійним захистом своїх прав з боку держави та підвищує рейтинг БК. Наявність міжнародної ліцензії від регулятора Кюрасао дозволяє компанії працювати у будь-якій точці світу, де немає заборони ведення азартного бізнесу.

Parimatch дає можливість українським користувачам вносити кошти на ігровий рахунок у гривні, євро, доларах та інших видах валют, причому сума мінімального депозиту становить лише 10 UAH або 1 USD. Після реєстрації та внесення депозиту клієнтам пропонується вітальний бонус у розмірі до 2500 грн.

Всі ці фактори зробили контору неймовірно популярною серед українських шанувальників беттінгу.

FavBet – лідер українського рейтингу букмекерських контор за відгуками

Компанія, яка розпочала роботу на ринку букмекерських послуг України ще в 1999 році, встигла за минулий період завоювати стійку популярність серед великої аудиторії користувачів завдяки великій пропозиції спортивних подій різного рівня та вигідним коефіцієнтам. Основними факторами, що визначили її високий рейтинг, стали:

  • висока надійність;
  • наявність ліцензії КРАІЛ;
  • великий вибір подій у передматчевих ставках та лайві;
  • високі коефіцієнти на багато популярних турнірів;
  • широка розпис результатів;
  • надання фрібетів новачкам та постійним клієнтам;
  • швидкі фінансові операції із введення/виведення коштів у гривні;
  • опублікування прогнозів на матчі від відомих експертів.

Не менш впливають рейтинг букмекерських контор відгуки постійних клієнтів, здатних найбільш об’єктивно оцінити роботу всіх підрозділів букмекера, включаючи аналітичний відділ і службу підтримки. Багато років FavBet користується незмінною популярністю серед українських бетторів та у країнах колишнього СНД.

Інші БК, які потрапили до рейтингу кращих

Після легалізації грального бізнесу, на території України з’явилося багато нових контор, які пропонують свої послуги з укладання парі. Умови жорсткої конкуренції змусили представників букмекерських закладів суттєво покращити якість послуг та збільшити обсяг пропозицій. Створення аналітичних ресурсів у країні вивело букмекерську діяльність на рівень світових стандартів, відкривши неймовірні можливості гравцям.

Багато контор користуються високим рівнем довіри серед українських користувачів:

  • 1xBet – надійний букмекер з 1997 року. Компанія успішно очолює рейтинг БК контор за відгуками користувачів.
  • William Hill – найстаріший міжнародний бренд, який понад 80 років працює на ринку ставок. Британський букмекер відомий у багатьох регіонах величезною пропозицією ставок на різні події.
  • Мелбет – контора, яка зустрічає новачків бонусом у 3000 гривень за внесення першого депозиту та чудовим розписом подій. Вона не втрачає популярності серед любителів беттінгу.
  • Марафон – букмекер, який працює з кінця минулого століття. Особливу увагу контора приділяє футбольним заходам будь-якого рівня, включаючи регіональні та молодіжні турніри, надаючи широке розпис результатів.
  • Фанспорт – майданчик особливо привабливий для фанатів боксу та футбольних матчів, де користувачам доступно укладати парі з мінімальною ставкою 5 гривень.
  • SBObet – букмекер, що раніше успішно закріпився на азіатському ринку, зміг зацікавити українських гравців хорошими коефіцієнтами та високими лімітами, ставши неймовірно затребуваним у професійних гравців.
  • BetWinner – надійний букмекер, який пропонує клієнтам гарний вибір спортивних дисциплін для ставок та щедрі бонусні заохочення.

Вибираючи будь-які з вище перерахованих букмекерських контор, кожен любитель беттінга гарантовано отримує чесні виплати за виграними ставками та повну безпеку своїх конфіденційних даних.

Рейтинг ТОП-10 складається виходячи з досить жорстких критеріїв з використанням глибокого аналізу актуальної поточної інформації, тому в нього включені лише надійні компанії.

Рейтинг популярних букмекерських контор придатний для любителів вилок

Контори, що дають можливість гравцям робити вилки, використовуючи парі з гарантованим прибутком, мають відмінні риси. І хоча більшість майданчиків негативно ставляться до парі подібного роду, проте досвідчені гравці часто одержують великі виграші, відстежуючи ситуації з вилковими коефіцієнтами. Любителям таких безпрограшних стратегій слід запастися терпінням у пошуках відповідних контор, які готові працювати на професійному рівні, не караючи гравців за виявлені арбітражні ситуації.

Компанії, які мають всі шанси потрапити в рейтинг букмекерських контор для вилок, повинні мати такі унікальні характеристики:

  • репутація надійного букмекера;
  • низьким рівнем маржі, що не передбачає високих коефіцієнтів;
  • у правилах закладу потрібна відсутність прямої заборони на ставки в арбітражних ситуаціях;
  • у правилах компанії дано чіткі пояснення щодо арбітражних ситуацій та «використання помилок»;
  • рахунки клієнтів адміністрація не ріже та не блокує ставки;
  • клієнтам доступне швидке введення/виведення;
  • є низькі комісії на транзакції;
  • вказано високий поріг для максимальних ставок;
  • є позитивні відгуки клієнтів про успішні вилки.

На спеціалізованих форумах багато клієнтів залишають відгуки про успішне використання арбітражних ситуацій, що свідчить про недоробки аналітичного відділу та високі шанси скористатися цим пробілом. Багато популярних контор дозволяють періодично використовувати вилки для створення безпрограшних стратегій, але тривала вилкова активність може призвести до введення обмежувальних заходів для гравця.

Найкращими БК для використання вилочної стратегії вважають азіатські клуби, які дозволяють ставити не лише на спорт, а й безліч інших подій, що відбуваються у різних сферах.